Middelhavets beste strandhoteller

TripAdvisors brukere har med sine stemmer pekt ut disse fem hotellene.

Napa Mermaid Hotel and Suites er en oase i Ayia Napa. Foto: Hotellet
Napa Mermaid Hotel and Suites er en oase i Ayia Napa. Foto: Hotellet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommer, sol og strand er det som gjelder for veldig mange av oss. Vi reiser i hopetall til Middelhavet for å slappe av en ukes tid eller to i garantert godvær og behagelige badetemperaturer. Og ikke trenger det være dyrt å reise i fellesferien heller, bare sjekk disse prisene vi fant før helgen.

Det optimale er å havne på et hyggelig og fint hotell som ligger rett ved stranda. Ikke så lett å velge riktig, men kanskje TripAdvisors brukere kan hjelpe deg på veien? Ved hjelp av karakterene brukerne har gitt til tusener av hotellene som er omtalt hos TripAdvisor, har nettsiden plukket ut strandhotellene som får best skussmål.

Vi presenterer de fem hotellene som ligger ved Middelhavet. Kanskje det er på et av disse hotellene du skal bo i sommer?

Les også: Middelhavets ukjente perler

Floridiana Hotel, Amalfi, Italia Dette trestjernershotellet ligger ved Italias dyreste kyst, Amalfikysten, men ble likevel kåret til hotellet som gir mest for pengene av TripAdvisors brukere nå i 2009. Huset er fra 1100-tallet, og er i størst mulig grad pusset opp slik at stilen fra den gang er bevart. I juni og juli koster et dobbeltrom 130-140 euro, cirka 1.150-1.250 kr.På nett: Floridiana Hotel

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer