Middelhavsbad fra 995,-

For deg som er rask i avtrekkeren: Få en uke på Kypros med hotell inkludert for 995 kroner.

Kyprosopplevelser fra 995 kroner.

Foto: Arne Løvaas Foto: Arne Løvaas
Kyprosopplevelser fra 995 kroner.

Foto: Arne Løvaas Foto: Arne Løvaas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kypros er billigst i denne ukens reisekuppoversikt, men det er også mulig å få flyreiser til Chania og Tyrkia for under tusenlappen.

Skroll ned for denne ukens reisekupp.

Prisene i denne artikkelen er innhentet 12. juni. Restplasstilbudene er i stadig forandring, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilbud. For en oppdatert restplassoversikt, gå til vår Restplassliste. Den oppdateres hvert 10. minutt. For å være sikker på at du ikke går glipp av de beste tilbudene: Bestill restplassvarsling til din mobiltelefon. Dette kan du lese mer om her.

Skroll ned for denne ukens reisekupp.

Middelhavsbad fra 995,-

 1. 20 norske solkupp


Ukens beste

En uke på Kypros for 995 kroner er det beste sydentilbudet denne uken. Men som alltid når det gjelder de laveste prisene, gjelder det å reagere raskt. Avreise er i dag, 13. juni. Tidlig på formiddagen den 12. juni var det også mulig å slå til på et tilbud om en uke på Mallorca for 795 kroner. Også der var avreise 13. juni. Så for deg som ønsker de absolutt billigste tilbudene, gjelder det å følge med minutt for minutt – og du må ha muligheten til å slippe det meste her i Norge på noen få timer.

For deg som behøver litt mer tid på å bestemme deg og ikke minst pakke kofferten, er det fremdeles mulig å finne rimelige reiser. Med avreise fra Bergen kan du få en uke på både Kypros og Rhodos for 1.295 kroner. Avreise er 15. og 16. juni.

 • Klikk her for ukens beste norske solkupp.
 • Svenskepriser

  Som de fleste kanskje har fått med seg, har norskekrona svekket seg mot blant annet svenskekrona. Mens vi i de beste Harrytidene kunne glede oss over å betale knappe 80 norske kroner for 100 svenske, må vi nå ut med rundt 93 norske kroner for en svensk hundrelapp.

  Det betyr at du ikke lenger tjener like mye på kursdifferansen på å kjøpe sydenreiser i Sverige, mot å kjøpe reiser fra Norge. Billigste svenskereise nå, er fly til Thessaloniki for 798 svenske kroner. Dette tilsvarer rundt 745 norske kroner.

 • Du kan søke etter restplassreiser med avreise fra Sverige og Danmark i restplasslisten. Kryss av for "Inkluder restplasser med avreise fra utlandet".
 • Ut å reise?


  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer