Middelhavsland

Lei hus rundt Middalhavet - og vær "garantert" godt vær.

Publisert
Sist oppdatert

Helt garantert godt vær kan du jo ikke være, men det er i alle fall større sannsynlighet for at du får brukt bikinien hyppigere om du tar turen til middelhavslandene, enn hvis du leier en dansk eller svensk hytte.

Det er mange muligheter for leie av feriehus også på sydligere breddegrader. Spesielt på typiske turiststeder hvor det etter hvert er mange utlendinger som har kjøpt seg ferieleiligheter, er det gode muligheter for å finne et sted å leie. Veldig mange som kjøper leilighet eller hus så langt hjemmefra, baserer eieforholdet på utleie.

Her er noen store feriehusutleiere som i tillegg til utleie i Skandinavia, også formidler utleie i middelhavsområdet:

NovasolHar 150 hus i Spania, 1.100 i Frankrike og 2.000 i Italia. Ved søk etter bosted for fire med to soverom og beliggende mindre enn 1.000 meter fra vannet i Spania, får vi objekter med priser fra cirka 8.600 kroner for to ukers leie i juli for leilighet i Cotillo på 40 kvadratmeter, til cirka 20.000 kroner for en leilighet på 114 kvadratmeter i Can Picafort.

DanCenterHar hus i Spania, Italia og Frankrike. Både leiligheter og hus, og mer eksklusive eiendommer som slott og herregårder i en høyere prisklasse. Vårt søk etter leilighet i Spania ga kun ett alternativ i ønsker periode to siste uker i juli; leilighet på 35 kvadratmeter med ett soverom og sengeplass til fire: 14.230 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer