Mikroting til ferien

Små greier gjør kofferten lettere, og ferien bedre. Her er tips om nødvendig, unødvendig, morsomt og praktisk turstæsj.

Publisert
Sist oppdatert

Hver gang vi pakker for å dra på tur har vi en tendens til å ta med for mye ting, for store ting og feil ting. Sjekk våre små ferietips og pakkeliste før du reiser.

Pakk lite

Første bud for å reise lett er å kun ta med ting du ikke greier deg uten – ikke ting du tror du kanskje kan komme til å trenge.Sats på å vaske tøy fremfor å ta med skift til alle dagene. Spesielt gjelder det håndduker, undertøy, sokker og t-skjorter.

Reis krøllfritt og hurtigtørkende med nymotens teknologiske materialer som coolmax og lignende. Slike plagg tørker fortere etter vask, og du slipper å drasse på strykejern.

Tenk kombinasjoner når du pakker tøy. Velg farger og plagg som kan brukes sammen, og over hverandre dersom det blir kjølig.

Innkjøp underveis får du plass til om du velger å ta med noe billig og gammelt tøy som du kan kvitte deg med etter noen gangers bruk.

Fyll kosmetikk, kremer og andre nødvendigheter på små flasker i stedet for å ha med familiepakningen. Mange produkter får du nå kjøpt i minipakninger, for eksempel barberskum og sjampo. Det er også mulig å få kjøpt små gjenbruksflasker som du fyller på før avreise. For eksempel har H&M et godt utvalg av slike flasker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer