Miljøskifte fra 498 kroner

Storby, sol og sommer eller ski og snø? Valgmulighetene er ikke alt for mange - men de er der.

Publisert
Sist oppdatert
London kanskje?
London kanskje? Vis mer

Miljøskifte fra 498 kroner

  1. Sydenvarme for under 2500 kroner


Kun fly

Flyselskapene fornekter seg ikke. Det er stadig kampanjer og tilbud på flyreiser til storbyer fra så lite som 498 kroner.

For 249 kroner en vei kan du fly til London eller Frankfurt fra Torp, eller til London fra Haugesund med det irske lavprisselskapet Ryanair.

Basiq Air har tilbud på flyreiser tur-retur Oslo-Amsterdam (Rotterdam) for 58.98 euro, eller 540 kroner fra 29. februar.

Litt dyrere, men fremdeles under tusenlappen er innenlandsreiser med SAS. En tur-retur innen Norge starter på 742 kroner. Bestiller du på internett hos søsterselskapet Braathens, kan du få reisen nesten like billig - her starter prisen på en enkeltreise på 390 kroner i Sør-Norge, og fra Oslo til Alta, Bardufoss, Kirkenes eller Bodø fra 698 kroner.

Norwegian fortsetter å selge 148 billetter til 148 kroner hver dag, men da får du bare en vei til billigpris om gangen. I løpet av våren starter selskapet flere flyvninger til det kontinentale Europa - og prisene starter på 288 kroner for én vei Bergen-London eller 398 Oslo-Berlin, Nice, Grenoble, Pisa, Praha eller Budapest. Fritt valg på øverste hylle: Storby, ski eller sol.

Braathens flyr direkte til Lisboa tre dager i uken fra 749 hver vei, og i den forbindelse har SunHotels et spesialtilbud på sitt trestjernershotell Hotel Sana Classic Reno til 275 kroner per person i dobbeltrom, i nesten hele februar og mars.

Sydenvarmen er også på billisalg. Den kan bli din for i overkant av 2.000 kroner.

Vinterferieutsolgt til Syden

Det ser ganske oppbestilt og utsolgt ut over hele linjen i landets vinterferier, men det er fremdeles et par billetter igjen for etternølere. Det er i skrivende stund ledig to billetter til Gran Canaria fra Ålesund og to billetter fra Bergen med Star Tour. Søndag kan to heldige reise en uke til Tenerife fra Stavanger.

Kan du ta et par dager fri er det også to ledige plasser på cruise fra Tenerife med Ving, med avreise fra Gardermoen 24. februar.

For dere som har ferie i neste uke er det litt flere valgmuligheter. Mandag første mars er det to ledige plasser på Star Tours turer til henholdsvis Lanzarote og Madeira, og tirsdag 2. mars er det ledige plasser til Hurghada fra både Bergen og Oslo.

Ving har et par plasser til Tenerife søndag 29. februar, et par til Madeira den 1. mars, og til Hurghada den 2. Alle flyavganger fra Gardermoen.

Det er dessverre ikke noe særlig restplasstilbud i vinterferien, men de med et akutt solbehov kan altså være så heldig å få en uke med sol og strand til katalogpris. Men altså: kjøp nå!

Vil du reise billig lønner det seg å vente til litt ut i mars eller april - og å unngå påskeferieukene. Her kan du se en oversikt over de billigste sydenturene.

Vinterferiefjellet

Hemsedal kanskje?
Hemsedal kanskje? Vis mer


Vil du til fjells stiller imidlertid saken seg litt lysere. For eksempel kan ti personer leie hytte nær Hemsedal for 5.300 fra søndag-fredag. Du kan se en oversikt over denne og andre restplasser på Hemsedal her.

Foretrekker du å tilbringe ferien i vante omgivelser er det en rekke tilbud på dagsturer til en diverse skisentre. Du får for eksempel en dagstur til Hafjell fra Oslo med Gudbrandsdalsekspressen for kr 450, inklusive heiskort. Skitog Bergen-Voss, med heiskort, koster 370 kroner. Og dette er bare et utvalg - ta kontakt med ditt lokale skisenter for nærmere informasjon om deres tilbud på dagspakker.

Ligger ønsket skisenter nær en togstasjon kan du reise så langt du vil i Norge i 2004 med NSB for 150 kroner. Dette tilbudet gjelder et begrenset antall plasser, og bare ved bestilling på internett, inntil en dag før avreise.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer