Miljøskifte fra 498 kroner

Storby, sol og sommer eller ski og snø? Valgmulighetene er ikke alt for mange - men de er der.

Publisert
Sist oppdatert

Kun fly

Flyselskapene fornekter seg ikke. Det er stadig kampanjer og tilbud på flyreiser til storbyer fra så lite som 498 kroner.

For 249 kroner en vei kan du fly til London eller Frankfurt fra Torp, eller til London fra Haugesund med det irske lavprisselskapet Ryanair.

Basiq Air har tilbud på flyreiser tur-retur Oslo-Amsterdam (Rotterdam) for 58.98 euro, eller 540 kroner fra 29. februar.

Litt dyrere, men fremdeles under tusenlappen er innenlandsreiser med SAS. En tur-retur innen Norge starter på 742 kroner. Bestiller du på internett hos søsterselskapet Braathens, kan du få reisen nesten like billig - her starter prisen på en enkeltreise på 390 kroner i Sør-Norge, og fra Oslo til Alta, Bardufoss, Kirkenes eller Bodø fra 698 kroner.

Norwegian fortsetter å selge 148 billetter til 148 kroner hver dag, men da får du bare en vei til billigpris om gangen. I løpet av våren starter selskapet flere flyvninger til det kontinentale Europa - og prisene starter på 288 kroner for én vei Bergen-London eller 398 Oslo-Berlin, Nice, Grenoble, Pisa, Praha eller Budapest. Fritt valg på øverste hylle: Storby, ski eller sol.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer