Millionærenes drømmeferier

Selv ikke den minste detalj er overlatt til tilfeldighetene når rikfolket tar fri. Se hva de med penger nok kan finne på i ferien.

Publisert

Til daglig bor de i gedigne herskapshus, kjører flotte biler og har både to og tre ferievillaer. Hva gjør disse rikingene når de ønsker forandring og skal unne seg en skikkelig ferie? Dette gjelder kanskje ikke så mange av oss, men tilværelsen kan jo fort endre seg. Drøm deg bort – her er noen av verdens mest eksklusive ferier.

1. Inn i solnedgangen i egen yacht

Nå kan du seile inn i solnedgangen i din egen yacht, og sovne inn i en enorm suite mens personalet varter deg opp. Båten seiler dit du vil, enten det er til kjølige Alaska eller hete Latin-Amerika.

Ditt mobile hotell er den 125-fot store luksusyachten Centurion, spesialdesignet for ypperste komfort. Idealet er at du verken skal merke stiv sjø eller urolig vær, men nyte å bli fraktet omkring i smaragdgrønt vann.

Sted: Centurion Yacht, Latin-Amerika eller Alaska.Pris: $80.000 (ca. 750.000 kroner) Maks 12 pers.

2. Lei en øy i Karibia

Har du fulgt med på Robinsonekspedisjonen og drømt om ferie på en øde øy? Frister en måned uten mat og et filmteam i hælene, kan du jo forsøke å komme med i neste runde. Er du blant dem som helst skulle byttet ut en daglig neve ris med lekre delikatesser, og bambushytta med en luksussuite, er dette fult mulig. Så fremt du har pengene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer