Mini Jakobsen

"Æ elske Syden!" Mini legger ikke skjul på hvor han trives aller best. Med fotballskoene godt plassert på hylla er det Mallorca som gjelder.

Fra de glade dager i RBK-trøya. Nå satser norges minste fotballhelt på en karriere som hobbygolfer!
Fra de glade dager i RBK-trøya. Nå satser norges minste fotballhelt på en karriere som hobbygolfer! Vis mer
Publisert

- Akkurat nå gleder jeg meg til å reise ned til Palma på Mallorca for å spille golf. Ikke bare ser jeg frem til å kose meg med sol og varme, nå skal jeg en gang for alle bevise at jeg er helt overlegen bruttern i golf!

Reiser du mye?

- Ja, det må jeg jo si. I hvert fall gjorde jeg det når jeg spilte fotball med RBK. I sesongen ble det jo farting innenlands annenhver helg, og i vinterhalvåret er vi som regel borte en gang i måneden, til Kanariøyene, Spania og Belgia.

Din beste reiseopplevelse?

- Den beste plassen å være i verden når man skal slappe av er definitivt Lyngsenteret på Gran Canaria. Dette er den perfekte ferieplass med nydelig hotell, og varmt og godt klima. Helt supert!

Din verste reiseopplevelse?

- Det må ha vært i Odessa i 1989. Vi skulle spille en europacupkamp og forholdene var helt grusomme. Kakerlakker sprang og hang på veggene, alt var rustent og fælt. Det var Nils (Nils Arne Eggen, journ.anm.) som hadde valgt ut hotellet og merkelig nok, når vi dro og besøkte ham på rommet sitt hadde han det helt perfekt!

Hvor gikk den siste reisen

- Dessverre ikke så altfor spennende, jeg var i Oslo og Tønsberg. Jeg hadde det derimot svært så artig, var på opptak til ’Den store klassefesten’.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer