Minibar er bare begynnelsen

Hvor godt kan man egentlig ha det i lufta? Veldig godt.

Minibar er bare begynnelsen
Publisert
Sist oppdatert

Etihad er ikke det første svaret du får hvis du ber nordmenn nevne et utenlandsk flyselskap, men det spørs om ikke deres vanvittige nye luksustilbud kan gjøre noe med den saken.

Heftigere førsteklasse-reise skal det godt gjøres å bestille med et allerede tungt belastet platinakort.

Diamant-standard

Det rykende ferske tilbudet har fått det alt annet enn subtile navnet Diamond First Class, og arabiske Etihad lanserer den luksuriøse kabinen i august i år. Den vil installeres i en helt ny Airbus A340-600, et ikke helt uventet valg med tanke på at denne flytypen med sine 73.5 meter regnes for å være verdens lengste passasjerfly.

Les også: Her er det størrelsen som teller!

Som bildene under viser vil Diamond-passasjerer kunne strekke ut sitt utslitte legeme på en helt flat, 2.05 meter lang seng. Den har blant annet innebygget massasjefunksjon, dedikert korsryggstøtte og justerbar hodestøtte. Det er nesten overflødig å si at du også får strømuttak til alt fra laptoper, mp3-spillere og mobiltelefoner, og dessuten Ethernet-port for internett-tilkobling.

Hele luksuskabinen har en samlet lengde på snaue 2.1 meter, og en bredde på rundt 76 centimeter. Du har med andre ord litt bedre albue- og benrom enn på økonomiklasse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer