Minirom til 100 dollar i New York

Beliggenheten er kjempe, men boltreplassen liten.

To gode venner (eller kanskje helst et par) kan skvise seg inn på et enkeltrom med tillatelse fra hotellet. Men det blir trangt på 4,65 kvm... Foto: The Jane Hotel
To gode venner (eller kanskje helst et par) kan skvise seg inn på et enkeltrom med tillatelse fra hotellet. Men det blir trangt på 4,65 kvm... Foto: The Jane Hotel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å bo på Manhattan er en kostbar affære, selv når dollaren ikke koster all verden. Kanskje The Jane Hotel er et alternativ for deg?

The Jane Hotel ligger i 113 Jane Street i West Village, med utsikt mot Hudson River. Hotellet ligger i en 100 år gammel bygning, som opprinnelig ble bygget som American Seaman's Friend Society Sailors' Home and Institute. Hit kunne sjømenn komme og bo i kabinlignende rom mens de var på land. I 2008 ble bygningen pusset opp og gjort om til et hotell.

De 200 rommene er like små som den gang da. Det betyr at enkeltrommene (dem er det flest av) bare måler skarve 4.65 kvadratmeter. De er like små som en skipskabin, altså. 50 av rommene er litt større, har dobbeltseng (i noen tilfeller queen size), og måler mellom cirka 14 og 23 kvadratmeter.

Hver kabin har en bagasjehylle, gratis tilgang til itrådløst nett, telefon og en 23 tommers flatskjermtv, dvd-spiller og ipod-dock.

Innsidetips til New York

Se bilder fra hotellet:

99 dollar natten

Trenger du et krypinn i New York, kan The Jane tilby en minikabin fra 99 dollar, cirka 630 kroner. Vi fant også priser nede i 75 dollar, cirka 480 kroner, men listeprisen er altså 99 dollar. De større kabinene med plass til to personer er ikke klare til bruk ennå, men vil koste litt mer enn de små. The Jane Hotel kan ikke si akkurat hva prisen blir foreløpig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer