Miniveiviser til Barcelona

Kort og godt om Barcelona.

Publisert
Sist oppdatert

Antall innbyggere: Cirka 4,3 millioner innbyggereSpråk: Katalansk og spanskGjennomsnittstemperatur: 17,2 ºCValuta: 1 euro = p.t. 8.1 kronerReligion: KatolskVisum: Ikke påkrevet for norske statsborgereBeste tid å reise på: Høst og vår. Sommeren kan bli het med opptil 40 ºC. Desember til og med februar kan være kald, og med kun noen få grader.Styreform: Monarki. Katalonia er en autonom region med egen regjering (Generalitat), president og parlament.

Reisen dit

Alle større flyselskaper flyr til Barcelona. Prisene utenom trafikkrushet starter på 2.800 kroner. Braathens har daglige direkteavganger unntatt lørdag og prisene ligger på rundt 3.500 kroner. Også det såkalte lavprisselskapet Sterling flyr til Barcelona, og deres laveste pris er 2.228 kroner. Star Tour og Saga Solreiser har Barcelona i sine kataloger.

Skroll ned for mer

Bo

Turistnæringen hevder at forhåndsbestilling er nødvendig, men dette stemmer ikke. Utallige hoteller gjør konkurransen hard, og det er alltid et rom å oppdrive.

Rocka ungdomsherberge: The Gotic Point, seng i bunkers til 21 euro, midt i den populære bydelen Born. Billigere blir det ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer