Mitt Cuba, bare mitt!

Jeg har egentlig ikke lyst til å fortelle noe som helst om Cuba - jeg vil ikke bidra til å ødelegge dette fantastiske landet med masseturisme! Cuba er en intens opplevelse! Tekst og foto: Lene Heiberg

Publisert
Sist oppdatert

Lene Heiberg skal bruke ett år på å reise jorden rundt. Du kan følge hennes reise og opplevelser på DinSide Reise. Klikk her for å lese Lenes presentasjon av seg selv, tips for andre som planlegger en jorden rundt-reise, og beskrivelse av reiseruten hennes.

- Hey lady...

Cubanerne er helt utrolig åpne og varme mennesker, etter to uker i Havana har jeg venner overalt. Fremmede damer kommer bort og klemmer og kysser meg, og er vanvittig glade for å se meg - selv om jeg ofte ikke husker dem i det hele tatt. Folk har sett meg overalt, og det er nok til at de betrakter meg som en god venn. Nå kan jeg ikke lenger overse noen som snakker til meg på gaten, jeg risikerer å fornærme noen jeg har hilst på tidligere.

Skroll ned for mer.

Menn legger seg ned på kne foran meg, kysser hånden min eller skulderen min, synger for meg eller bare roper beautiful lady og slenger kysselyder etter meg. Jeg trodde jeg var forberedt på litt oppmerksomhet - man har da vært i Syden! Her begynte det allerede i taxi'n fra flyplassen, jeg var en sensasjon allerede før jeg hadde gått en meter på gata. Politimenn på jobb legger an på meg, anleggsarbeidere legger ned arbeidet og smågutter gir meg blomster. Det kan bli slitsomt i lengden, og solbriller er et must, men jeg liker å tenke å på det som mental deodorant - uansett hvor svett og ekkel jeg føler meg mangler jeg aldri noen som gir meg komplimenter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer