Modellene gir reisetips

Når 20 latin-amerikanske supermodeller dumper inn på ditt forlatte strandhotell, må du bare spørre om reisetips...

Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger når jeg er ute og reiser, kommer jeg over ting som er helt uventet. Denne gangen var så definitivt et slikt tilfelle.

Costa Rica, Playa de Hermosa, sept, 08: Jeg sitter en solrik ettermiddag og vipper på en strandstol i Playa de Hermosa, et lite sted ved Jacò på Stillehavskysten i Costa Rica. Stedet er mest kjent for sine gode surfebølger, og bortsett fra det, har Jacò vokst seg utrolig seedy de siste årene.

Gatebildet preges av dop, putas, høylytte amerikanere og suvenirsjapper fylt med hemp. Playa de Hermosa ligger 10 minutter å kjøre fra Jacó, rundt en klippe ved en vakker sort strand. Som et lite fristed fra selveste sodoma rundt hjørnet.

I september er det lavsesong, og jeg er eneste gjest på hotellet hvor jeg bor. Som forøvrig også skal være det beste i området.

Jeg har vært her kun én dag og sett lite, men snakket tidligere på ettermiddagen med en surfer på stranden. Da jeg spurte hva stedet hadde å by på, meldte han følgende;

- Det er stort sett bølgene du er her for. Jacó er full av crack-røykere, og alle damer som går i høye hæler, er profesjonelle...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer