Moro i Orlando

Floridas fornøyelsessentrum har mye å by på for både barn og voksne.

Foto: Ole Thomas Halvorsen
Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Orlando i Florida blir gjerne kalt for verdens underholdningshovedstad. Det er selvsagt fordi det ligger så mange fornøyelsesparker her, deriblant Disneyland og Universal Studios.

Det gjør Orlando til et paradis for barna. Det er familieaktiviteter som står i fokus i byen.

Men Orlando er mer enn fornøyelsesparker. Du kan for eksempel teste x antall hestekrefter på bilbanen Petty Racing, og finne ut hvordan kroppen din tåler 265 km/t. Er du en Ødegaard-light kan du besøke Kennedy Space Center.

Men kanskje aller kulest - skydiving! Og du trenger ikke en gang opp i et fly. Det er blant annet dette Lars Bull sjekker ut i denne episoden av FRI. Se bare selv i videoen under.

Vi gir deg FRI

Fram til juni vil DinSide hver uke presentere en ny episode av programserien FRI. Det er Lars Bull, kjent fra Skiguiden som vi presenterte nå i vinter, som har det hyggelige oppdraget å reise rundt i den store vide verden for å sjekke ut forskjellige reisemål og ferieformer for oss andre. Han skal blant annet ta oss med til Orlando, Miami, på biltur i California, til Mexico og til Egpyt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer