Moro i vinterkulda

Det er ikke bare ski som gjelder i denne årstiden.

Herlig med vinter, ikke sant? Foto: Terje Rakke/Nordic Life/Innova
Herlig med vinter, ikke sant? Foto: Terje Rakke/Nordic Life/Innova Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinter og snø gir ikke grunn til holde seg innendørs de nærmeste tre månedene. Og ikke trenger du dra på ferie til varmere strøk for å få et avbrekk fra hverdagen, heller.

Norge er fullt av morsomme aktiviteter, også - eller kanskje vi burde si ikke minst - om vinteren. Langrenn, aking og snøballkrig er alle gøyale vinteraktiviteter, men det finnes andre mer uvanlige og rocka ting å ta seg til nå i månedene som kommer.

Her presenterer vi noen forslag. Det er bare å begynne planleggingen!

Bo på ishotell

"Alle" har hørt om Icehotel i Jukkasjärvi i Sverige, men du trenger ikke dra utenlands for å oppleve der. Du behøver ikke dra lenger enn til Hunderfossen, Kirkenes Snowhotel eller Alta Igloo Hotel. Hunderfossens ishotell åpner 10. januar, Kirkenes Snowhotel åpner allerede 20. desember, mens Alta Igloo Hotel åpner 16. januar. Prisen for en overnatting + frokost er 1.000 kr per person på Hunderfossen, mens det koster 2.100 kr per person i Kirkenes, og 2.195 kroner per person i Alta Iglo Hotel (for de to sistnevnte er også toretters middag, sauna transport til og fra hhv. Kirkenes og Alta inkludert).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer