Møt våren i Roma

PRISTEST: Fly til Roma i mai. Billettpris: 2.353 kroner eller 5.730 kroner - valget er ditt.>> Se prislisten her

Publisert
Sist oppdatert

 • Gjenomsnittstemperaturene i Roma i mai: Minimum 13 grader, maksimum 23 grader.
 • Gjennomsnittstempersturer i Oslo i mai: Minimum 6 grader, maksimum 16 grader.
 • Kanskje frister det med en forsmak på sommeren i Roma? Vi har sjekket flyprisene rundt to langhelger i forbindelse med ofentlige fridager i mai. Det er penger å spare på å velge riktig reiseselskap, og ikke minst riktig helg.

  Direkte og lavpris

  Norwegian og Sterling er de typiske "lavprisselskapene" som flyr til den italienske hovedstaden. Egentlig er det vel kun Sterling som flyr, men ettersom de to selskapene har rutesamarbeide, kan du altså kjøpe flybilletter som gjelder for flyvning med Sterling, via Norwegian. Dette er direkteflyvninger. Også SAS Braathens flyr til Roma, her kan du få både direktefly og mellomlandinger. Det er hyppigst avganger fra Oslo, men du kan også fly direkte fra Bergen og Stavanger - vel og merke kun på lørdager. Vi har kun sjekket priser fra Oslo (evt. Sandefjord) i denne sammenhengen, da vi er ute etter langhelgtilbud.

  Helligdagsfri

  Periodene vi har sjekket billettpriser for, er torsdag 27. april til mandag 1. mai, og tirsdag 16. mai til søndag 21. mai. I begge tilfellene har vi satt som krav at avreise fra Norge skal være etter klokken 16, slik at man kanskje ikke behøver å ta denne dagen som en fridag fra jobb. Hva gjelder retur, har vi tatt den rimeligste avgangen der det har vært flere valgmuligheter.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer