Moteløve eller skinnfell?

Paris, New York, London og Milano står det gjerne på parfymeflaskene og de hete moteforretningene. Men hvor hører motemerkene hjemme - egentlig? Test deg selv.

Merkenavn fra hele verden - kan du plassere dem geografisk?
Merkenavn fra hele verden - kan du plassere dem geografisk? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fake eller original - noen steder får du begge slag, og for kundene ser det ut som om det viktigste er at merket er eller ser riktig ut.

Merkegeografi

De store motemerkene har oppnådd utbredelse over hele verden. Noen har vokst fra en sped begynnelse på 1800-tallet, mens andre har kommet gallopperende de siste ti-tyve årene. Men alle har de startet et sted - hvor kommer motekongene og dronningene fra, hvor er opprinnelsen til de kjente tekstilene, de dyre klokkene, de klassiske duftene, de eksklusive veskene og de vidunderlige skoene. Test deg selv i moter og geografi.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Se også tipsene som viser vei til noen av verdens mest sexy motebutikker.

Andre tester med tekstiler og geografi

 • Den store bunadstesten

 • Den store flaggtesten

 • Kjenner du flyselskapenes uniformer og logoer?

 • Bikini eller burka? Hva tar du på hvor?
 • Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer