MrJet - et rent nettreisebyrå

DinSide Reise har testet mrjet.no. MrJet er en nykommer innen salg av ruteflybilletter. De finnes kun på Internett. I Sverige er de i dag større enn de fleste reisebyråer som ikke er på nettet.

Publisert

Nettbyrået har laget et system som gir deg en oversikt over alle de billigste billettene i Amadeus-systemet. Disse sidene fungerer veldig bra for deg som vil ha en oversikt over lavprisbilletter.

Søker etter de laveste prisene

-MrJet kan tilby billigere billetter hos enkelte flyselskaper enn vanlige reisebyrå, forteller Country Manager Pål Hansen til DinSide Reise.

- Blant annet har vi en avtale med British Airways som gjør at vi kan gi kundene våre en ekstra god pris. Men generelt sett gir vi ikke lavere pris, bortsett fra at vi har droppet gebyrene til byråene. Men vi har samlet selskaper fra hele Amadeus-systemet noe som gjør at kunden slipper å kontakte mange operatører for å sammenligne prisene. Slik sett forenkler vi hverdagen til våre kunder.

Hansen kan videre fortelle at de omsetter flybilletter for en halv million i uka. I juni vil de i tillegg lansere MrJet Pluss som er et skreddersydd bookingsystem for forretningsreisende. Hansen er for øvrig helt sikker på at antall reisebyråer i Norge vil gå betraktelig ned i årene som kommer.

-Vi jobber hele tiden med å lage enklere søkemotorer for våre kunder – det er dette som er fremtiden, slår Hansen kategorisk fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer