MuseVisa og andre smarte reisedingser

Når buksene blir trange, forsvinner lommene. Åtte elever ved Drammen Videregående skole i Buskerud var lei av alltid å måtte dra på veske når de skulle på by'n. Nå har de lansert en smart løsning på problemet: G-strengtruser med en påsydd lomme til å oppbevare penger og kredittkort i.

Publisert
Sist oppdatert
MuseVisa: Secret Protection for kredittkort og penger
MuseVisa: Secret Protection for kredittkort og penger Vis mer


Ideen til trusene med kredittkortlomme kom under en brainstorming. Som en del av undervisningsopplegget på skolen, skulle de åtte jentene starte ungdomsbedrift.

- Vi hadde hørt om underbukser med kondomlomme. Vi synes vi hadde et større behov for en lomme til kort og penger, ler Cathrine Haugen, daglig leder av ungdomsbedriften Secret Protection.

Og som sagt, så gjort. Nå er det satt i gang full produksjon av lomme-trusene på flere av pikerommene. Selve trusen kjøper de ferdig - og foreløpig er den smarte trusen å få kjøpt i hvitt bomullsstoff i størrelsene small, medium og large.

- Vi satser hovedsakelig på folk på vår egen alder, og da var G-streng et naturlig valg, sier Haugen.

Men jentene skjønner at litt eldre kvinner kanskje har litt andre undertøysvaner og utelukker ikke at det vil bli produsert secret protection for hotpants og bestemortruser i fremtiden.

Arbeidstittelen på bedriften var MuseVisa, men den ble til slutt vraket til fordel for Secret Protection da jentene ble oppmerksomme på at det ikke bare er Visakort man kan betale med.

Trusene koster 60 kroner stykket, og fås kjøpt ved å kontakte Secret Protection-jentene på email.

Få med deg andre sofistikerte produkter som kan hjelpe deg å gjemme verdisakene.

MuseVisa og andre smarte reisedingser

Underholdning på DinSide Reise:

pixel
  • Test deg selv - bevis hva du kan
  • Moro på tur - reisehumor
  • Reiseguiden og Skiguiden – les hva andre syns om dine reisemål

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer