MuseVisa og andre smarte reisedingser

Når buksene blir trange, forsvinner lommene. Åtte elever ved Drammen Videregående skole i Buskerud var lei av alltid å måtte dra på veske når de skulle på by'n. Nå har de lansert en smart løsning på problemet: G-strengtruser med en påsydd lomme til å oppbevare penger og kredittkort i.

Publisert
Sist oppdatert

Ideen til trusene med kredittkortlomme kom under en brainstorming. Som en del av undervisningsopplegget på skolen, skulle de åtte jentene starte ungdomsbedrift.

- Vi hadde hørt om underbukser med kondomlomme. Vi synes vi hadde et større behov for en lomme til kort og penger, ler Cathrine Haugen, daglig leder av ungdomsbedriften Secret Protection.

Og som sagt, så gjort. Nå er det satt i gang full produksjon av lomme-trusene på flere av pikerommene. Selve trusen kjøper de ferdig - og foreløpig er den smarte trusen å få kjøpt i hvitt bomullsstoff i størrelsene small, medium og large.

- Vi satser hovedsakelig på folk på vår egen alder, og da var G-streng et naturlig valg, sier Haugen.

Men jentene skjønner at litt eldre kvinner kanskje har litt andre undertøysvaner og utelukker ikke at det vil bli produsert secret protection for hotpants og bestemortruser i fremtiden.

Arbeidstittelen på bedriften var MuseVisa, men den ble til slutt vraket til fordel for Secret Protection da jentene ble oppmerksomme på at det ikke bare er Visakort man kan betale med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer