Musikalsk i midten

Fra Åge Aleksandersen og Bjarne Brøndbo til politisk korrekte barnesanger. Det vil rykke i både rockefoten og pekefingeren midt i landet.

Publisert
Sist oppdatert

Purpur, gull og grønne skoger

To av Trøndelags store sønner, Åge Aleksandersen og Bjarne Brøndbo møtes på scenen på Trøndelag Teater i Purpur og Gull. Bjarne synger Åge - og seksten av Åges hiter blir flettet sammen til en historie - i beste Mamma Mia stil.

Jesper Halles poetiske og grusomme historie om barndom, Lilleskogen, spiller ut februar, og avløses av David Hares reise til Midtøsten i Via Dolorosa, og en kvinne møter veggen i dramatiseringen av Cora Sandels Kranes Konditori.

Nei, nei gutt!

Nord-Trøndelag teater gjør ære på Margrethe Munthe i musikkteaterstykket Flink Pike. Her blir det gjensyn med kjente og kjære politisk korrekte og oppdragelige barnesanger. Etter en uke på teaterets egen scene i Verdal, drar stykket på turné rundt omkring i fylket.

Det blir både ellevilt og musikalsk også på Teatret Vårt i Molde. De kan blant annet skilte med urpremière på Jo Nesbøs musikal 90-metersbakken i Kjetil Bang-Hansens regi - selv om dette strengt tatt er en del av høstens repertoar. I mellomtiden kan barn i alle aldre kan glede seg over Gubben og Kattens absurde verden, Ditt livs historie og Shakespeares samlede verker i en lett forkortet versjon...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer