Musikalsk i midten

Fra Åge Aleksandersen og Bjarne Brøndbo til politisk korrekte barnesanger. Det vil rykke i både rockefoten og pekefingeren midt i landet.

Publisert
Sist oppdatert
Bli med til Gubben og Kattens absurde verden - på Teatret Vårt i Molde
Bli med til Gubben og Kattens absurde verden - på Teatret Vårt i Molde Vis mer


Purpur, gull og grønne skoger

To av Trøndelags store sønner, Åge Aleksandersen og Bjarne Brøndbo møtes på scenen på Trøndelag Teater i Purpur og Gull. Bjarne synger Åge - og seksten av Åges hiter blir flettet sammen til en historie - i beste Mamma Mia stil.

Jesper Halles poetiske og grusomme historie om barndom, Lilleskogen, spiller ut februar, og avløses av David Hares reise til Midtøsten i Via Dolorosa, og en kvinne møter veggen i dramatiseringen av Cora Sandels Kranes Konditori.

Nei, nei gutt!

Nord-Trøndelag teater gjør ære på Margrethe Munthe i musikkteaterstykket Flink Pike. Her blir det gjensyn med kjente og kjære politisk korrekte og oppdragelige barnesanger. Etter en uke på teaterets egen scene i Verdal, drar stykket på turné rundt omkring i fylket.

Det blir både ellevilt og musikalsk også på Teatret Vårt i Molde. De kan blant annet skilte med urpremière på Jo Nesbøs musikal 90-metersbakken i Kjetil Bang-Hansens regi - selv om dette strengt tatt er en del av høstens repertoar. I mellomtiden kan barn i alle aldre kan glede seg over Gubben og Kattens absurde verden, Ditt livs historie og Shakespeares samlede verker i en lett forkortet versjon...

Hedmark Teater blir det stor spennvidde - fra myk dans i Silke - jenta som sprudler i vann til barneoperaen Noas Ark. I samarbeid med Løten kommune blir det Skippertak - en teatermønstring for barn og unge helgen 21.-23. mai, og Bør Børson settes opp i samarbeid med Ringsaker Teater i midten av juli.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer