Mutiara hotel – Kuala Lumpur

Mutiara ligger midt i Kuala Lumpurs gyldne triangel. Det betyr at du er i gangavstand til utallige shoppingsentre, restauranter og uteliv, samt severdigheter som Twin towers, KL Tower og Chinatown.

Publisert
Sist oppdatert

Fram til slutten av 1980-tallet var Hilton Kuala Lumpur stedet å bo for jet-settere og vellykkede foretningsmenn. Men så eksploderte framveksten av nye og eksklusive hoteller i hi-tech byen, og hotellets aura var i ferd med å forsvinne. Hilton bestemte seg derfor for å bygge et nytt hotell, og Mutiaragruppen overtok bygningen og flesteparten av de ansatte.

Bortsett fra at de har beholdt en av trappene i foajeen og en pub i erkebritisk stil er hotellet totalrenovert fra topp til tå. Og her er det ikke spart på stort.

Helt nytt

Etter å vært under totalrehabilitering i 15 måneder åpnet Mutiara den 14. mars, men da kun med 175 rom. Den endelige ferdigstillelsen er nå i månedsskiftet september/oktober, og da vil Mutiara ha nesten 600 rom, og en kapasitet på 1.200 gjester.

Men ekstrem høyde under takene, lysekroner fra en annen verden og stramt uniformert - men alltid like hyggelig betjening, er ikke alt. Hotellet preges også av tradisjonell malaysisk design. Det betyr at du innimellom all marmoren også finner kunstverk fra kjente malaysiske kunstnere.

Skroll ned for mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer