Pakke i liten bil

Mye bagasje, liten bil?

Ikke fortvil - med disse smarte pakketipsene, er det utrolig hvor mye du faktisk får plass til!

MANGEL PÅ BAGASJEPLASS: Det er ikke sikkert at bilen er for liten til all bagasjen du trenger å ha med på ferie. Det kan rett og slett hende at du ikke har utnyttet plassen godt nok. Under får du noen smarte pakketips! Foto: NTB Scanpix.
MANGEL PÅ BAGASJEPLASS: Det er ikke sikkert at bilen er for liten til all bagasjen du trenger å ha med på ferie. Det kan rett og slett hende at du ikke har utnyttet plassen godt nok. Under får du noen smarte pakketips! Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

Du er ikke den eneste som hver ferie bruker all din makt på å trøkke, dytte, stappe og banke bagasjen inn i bilen for å få med alt dere trenger på turen.

Skulle hatt en større bil, gitt! Neida, for selv i en liten bil kan du få plass til utrolig mye bagasje - så lenge du pakker smart!

Før du pakker i bilen

Smart pakking vil si å utnytte alt rommet du har i bilen på best mulig måte. Derfor bør du lage en enkel plan før du begynner å pakke inn i bilen.

Råd nummer én fra Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver hos Naf, er vel det mest åpenbare: Ikke pakk med dere unødvendig mye i bagasjen.

- Du må alltid ha i bakhodet at du har begrenset plass i bilen, og pakke deretter, sier Sødal.

Så bør du ha klart for deg hvilke ting som må være lett tilgjengelig og enkelt å få tak i dersom de skal brukes underveis på turen, tipser nettsiden Mentalfloss. Disse tingene må du da legge sist inn i bagasjerommet.

Når du har planlagt hvor alle tingene bør plasseres, setter du i gang.

Slik plasserer du bagasjen

Det blir litt som Tetris, tipser nettsiden Carwow - du skal bygge et tett og solid grunnlag med de største koffertene og bagene, samt og tyngste gjenstandene nederst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer