Mystisk i Mexico

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise vil hver uke fremover i vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber.

Ukens bilde:

Campeche er en av Mexicos 31 delstater, og befinner seg på Yucatanhalvøyas vestkyst. Stedet er forholdvis nytt for turister, som heller reiser til Cancun på andre siden av halvøyen. Det er likevel et utrolig vakkert område med overflod av kultur og vennlige innbyggere. Dette bildet ble tatt i 2007 inne i den gamle piratbyen med samme navn som delstaten.

Innbyggerne feiret grunnleggingen av byen, og fylte gatene ikledd sine tradisjonelle kostymer. Sminket fra topp til tå i sitt beste, paraderte de gjennom gatene med en mystisk aura over seg.

Steinansiktene holdt seg helt til deltakerne endte inne på en liten arena hvor de tradisjonelle dansene tok sted. Da kom også smilene og tequilaen frem. Et fargespill og en mystikk av dimensjoner.

Trykk på lenkene under og les mer om Campeche:

Det ukjente Mexico...Bli med på noe av verdens beste fluefiske på kysten utenfor Campeche...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer