Én av ti har hatt sex i lufta

Ja, det er helt sant, skal vi tro en tysk undersøkelse...

- Skal vi snike oss en tur på toalettet? Foto: Colourbox
- Skal vi snike oss en tur på toalettet? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trange flytoalett er ingen hindring for dem som vil bli medlem av "The Mile High Club".

Den tyske flybillettportalen Swoodoo.de ba sine brukere svare på om de hadde hatt sex i lufta. 1.134 brukere svarte - ti prosent av dem oppga at de hadde hatt seg ombord på et fly, skriver Bild.de.

Halvparten av de som svarte hadde ikke hatt noe erotisk eventyr i høyden, men kunne gjerne tenke seg det, hadde muligheten vært der.

For 39 prosent var det helt uaktuelt å prøve seg på slike eskapader. De synes det er altfor risikabelt, og ikke minst ukomfortabelt. Det er jo lett å forstå, for alle som har fløyet vet at det ikke akkurat er flust med boltreplass ombord på et fly.

Fortsatt fristet? Ombord på kjempeflyet A380 er det ikke plassmangel som stopper deg. Se bildene av flyluksusen

Ikke ulovlig, men risikabelt

Det er ikke strengt ulovlig å ha seg ombord på et fly. Men brudd på skikk og bruk og offentlig orden blir straffet - som på landjorda. Dermed er det i hvert fall ikke lurt å lure seg til en kjappis under teppet i kabinen.

Det er heller ikke sikkert man slipper unna med det selv om man låser seg inn på toalettet. Blir andre passasjerer stående i kø og vente, og føler seg støtt når de hører eventuelle lyder, eller skjønner hva som har foregått når det kommer to personer ut av toalettet, kan det faktisk hende at flyselskapet velger å anmelde saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer