Én meter snø på Voss

Grytidlig start på skisesongen i år.

Publisert
Sist oppdatert

I følge Skiinfo.no meldes det at stabil kulde har gjort at mange av skisenterene i Norge allerede har begynt å produsere snø. Flere melder om sesongstart allerede denne helgen.

De siste dagene har det kommet kraftige snøfall på flere skidestinasjoner i følge Skiinfo.no med blant annet pudderalarm på Voss Fjellandsby og Voss Resort. Voss Resort fikk hele 40 cm med nysnø i løpet av gårsdagen, og Voss Fjellandsby fikk 20 cm. Røldal er også en av destinasjonene som kan skilte med snødekket vinterlandskap.

- Trysil trenger bare tre til fire dager med kuldegrader for å gjøre de første bakkene klare til sesongåpning. Anlegget er klart, og nå venter vi bare på minusgradene, sier Aud Ingebjørg Heldaas til Skiinfo.no.

Bli med til Norges største pudderhull...

Snøkanonene går for fullt

Den planlagte åpningen neste helg for Norges største skianlegg, må utsettes til november på grunn av plussgrader på dagtid.

- Skeikampen sine snøkanoner som går for fullt om dagen, og deres snøkanoner kan produsere snø helt opp mot to minusgrader. Vi åpner så snart vi får snølagt bakkene, men offisiell sesongstart er 15. november, sier Irene Thorsplass fra Skeikampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer