Nå åpner hyttene

Slik vil Den Norske Turistforening, Statskog og Kystled åpne hyttene for sommeren.

SLIK ÅPNER HYTTENE: Turistforeningen og Kystled-hyttene har begynt å åpne noen av hyttene fra 1. mai. Statskog planlegger å åpne hyttene fra 1. juni. Kobbehaughytta på bildet, åpner for overnatting for mindre grupper fra 15. mai. Foto: Marius Dalseg, Turistforeningen.
SLIK ÅPNER HYTTENE: Turistforeningen og Kystled-hyttene har begynt å åpne noen av hyttene fra 1. mai. Statskog planlegger å åpne hyttene fra 1. juni. Kobbehaughytta på bildet, åpner for overnatting for mindre grupper fra 15. mai. Foto: Marius Dalseg, Turistforeningen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det offisielle reiserådet fra det norske Utenriksdepartementet står fremdeles, på ubestemt tid:

Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Det betyr at du ikke kan regne med å få konsulær bistand fra Utenriksdepartementet til å komme hjem til Norge dersom du trosser reiserådet - og det betyr at reiseforsikringen ikke gjelder.

Dette betyr også at årets sommerferie blir norgesferie for mange - noe som allerede har gitt seg uttrykk i stor etterspørsel etter både hengekøyer og bobiler.

For deg som vil på tur men som ikke helt ser for deg å kjøre rundt med bobil eller campingvogn, eller å campe med telt eller hengekøye, kan hytteliv være en løsning. Kanskje er det aktuelt å gå fra hytte til hytte og benytte seg av Den Norske Turistforenings overnattingstilbud og hytter? De kan tilby alt fra helpensjon på betjente hytter til enklere hyttestandard på ubetjente hytter. Også Statskog og Kystleden har hytter eller overnattingssteder for utleie, til en rimelig penge.

Alle disse lukket sine hytter og overnattingssteder i mars, som følge av coronasituasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer