Nå åpner ICEBAR i Oslo

En ganske cool opplevelse.

Christopher Haugen er bartender i isbaren. Han skal oppholde seg her inne i 45 minutter av gangen. Blir han ikke kald?- Nei, det går bra, for jeg har en fleecedress under denne kjeledressen, sier han. Foto: Per Ervland
Christopher Haugen er bartender i isbaren. Han skal oppholde seg her inne i 45 minutter av gangen. Blir han ikke kald?- Nei, det går bra, for jeg har en fleecedress under denne kjeledressen, sier han. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er november, og rundt null grader i Oslo. Hva er ikke mer naturlig da enn å svinge innom en bar som holder -5 grader, og ta seg en drink servert i isglass?

DinSide måtte selvsagt besøke den splitter nye Icebar, som åpner i Oslo torsdag 12. november. Vi fikk komme og se baren noen dager før kjendisene stiller opp for å kaste glans, og selv om arbeidene fortsatt pågikk både inne i loungen og utenfor, var selve isrommet helt ferdig og klart for å testes.

Først var det på med en isolerende kappe for at vi skulle holde varmen der inne i kulda, og så ble vi invitert inn sammen med blant andre Arne Bergh, mannen som står bak isdesignet, Agneta Lund, sjefen for ICEBAR by ICEHOTEL, Thon-direktør Morten Thorvaldsen, og isbarsjef Joachim Langebrekke.

DinSide har også besøkt ICEBAR i København. Se bilder her.

Satser på 80.000 gjester

Det er nemlig Thon som gjennom Hotel Bristol skal drive baren. Håpet er at den skal få like stor suksess som søsterbarene i Stockholm og København.

- Vi håper på rundt 80.000 besøkende i løpet av 2010, sier Langebrekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer