Nå blir det billig

Fly til Hellas for 148 kroner, eller få fly og hotell i en uke for fra 900 kroner.

SYDENFERIE PÅ TAMPEN: Nå kan du få fly og hotell for under 1.000-lappen. Foto: Colourbox.com
SYDENFERIE PÅ TAMPEN: Nå kan du få fly og hotell for under 1.000-lappen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg tampen på sommerferien og starten på et nytt skoleår, og det betyr også starten på det som tradisjonelt sett er en av de beste lavprissesongene hva gjelder solreiser. Vi har lett fram noen av de beste tilbudene som er å finne per i dag, for sydenreiser de kommende ukene.

Det begynner imidlertid å haste for deg som må være tilbake til skolestart; 19. eller 23. august er skolestart for mange, avhengig av hvor du bor. Det er altså fremdeles tid, om du har ferie til overs og fart i kroppen. Og for deg som kan feriere uavhengig av skoleruta, er det bare å fråtse.

Solkremene du bør ligge unna

Vi gjør oppmerksom på at dette kun er et utvalg av de restplassreisene som finnes. Du kan selv sjekke priser hos nettjenester som Orbville.no, Finn.no, Solfaktor.no og hos de enkelte charterselskapene. Restplasser er ferskvare og priser og tilbud endres raskt.

148 kroner til Hellas

Det er kanskje ikke mange av oss som er forunt å reise uten returbillett, men det er jammen billig. Og du kan selvsagt kjøpe en enveisbillett for returen også, eventuelt komme deg hjem på annet vis. Lavere priser finner du vel knapt, selv ikke med Ryanair eller andre lavprisselskaper. Som du kan se av tabellen nedenfor, kan du få enveisbillett til greske Zakynthos for fra 148 kroner per person, og for 248 eller 298 kroner kan du få enveisbilletter til blant annet Kos, Burgas, Chania, Palma de Mallorca og Split.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer