Nå blir det knallvær

Mai gjør knalldebut med sol og opp mot 20 grader flere steder i landet. Se hvor.

Publisert
Sist oppdatert

Kom mai du skjønne milde!

Første frihelg i mai ser ut til å bli en forsmak på sommeren flere steder i landet. Heldigst er trønderne, østlendingene, og bodøværinger.

Østlandssol

De som bor i osloområdet kan vente seg sol i helgen. Riktignok skal det regne torsdag og fredag, men fredag og lørdag bedrer været seg, solen titter frem igjen, og temperaturene vil stige opp mot 18 grader i løpet av helgen. Finværet fortsetter mandag og tirsdag, med temperaturer som snuser på 20 grader.

I Østfold er det også meldt fint vær til og med 1. mai, men så blir det regn på fredag. Lørdag og søndag blir det imidlertid knallvær. Mandag skyer det til, men tirsdag er solen tilbake med temperaturer på 18 grader. Samme værutsikter gjelder Vestfold, men her vil temperaturene være noe lavere i helgen, før de stiger til 18 grader mandag og tirsdag. Det ser altså ut som en glimrende helg å foreta sommerhytteåpning på, for de som er så heldige å ha noe slikt.

Her blir det drittvær i ferien - se listen

Skyet på Vestlandet

De som bor i bergensområdet kan ikke belage seg på like fint vær, men det er ikke bare galt, heller. Torsdag 1. mai blir det 14 grader og regn, men i helgen blir det overskyet. Solen tar imidlertid revansj onsdag i neste uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer