Passbestilling

Nå blir dette enklere

Nytt system for å bestille pass.

ENKLERE TIMEBESTILLING FOPR PASS: Denne uken rulles det ut et nytt system for timebestilling for pass. Det nye systemet er mye enklere og skal gi deg bedre oversikt over tilgjengelige timer. Det er også lagt opp til at du skal kunne bestille nye ID-kort her, når det kommer. Foto: Kristin Sørdal
ENKLERE TIMEBESTILLING FOPR PASS: Denne uken rulles det ut et nytt system for timebestilling for pass. Det nye systemet er mye enklere og skal gi deg bedre oversikt over tilgjengelige timer. Det er også lagt opp til at du skal kunne bestille nye ID-kort her, når det kommer. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Politiet har etablert et nytt kø- og timebestillingssystem for pass på nett. Dette skal gjøre det enklere for deg som passkunde å finne riktig sted og få oversikt over tilgjengelige timer.

Det nye systemet skal ifølge Politiets nettside være på plass i løpet av uke 45, som er den uka vi er inne i nå.

Nytt system ute nå

- Det vil være mulig å bestille time på de fleste lokasjonene allerede fra mandag den 4. november, skriver Politiet i en nyhetsmelding på sine nettsider.

Avsnittsleder for pass og ID i Innlandet politidistrikt, Tom Rune Lien, sier til Dinside at de holder med utrulling av det nye systemet nå.

- Dette gjelder alle våre ni passlokasjoner, med unntak av Gjøvik politistasjon. Der vil det være en manuell løsning fram til 11. november, sier Lien, og legger til at de åtte andre lokasjonene i hans distrikt er klare i løpet av dagen og er klare for bestilling.

- På landsbasis så rulles det ut fortløpende og de aller fleste er nå ute med nytt system, sier Lien.

Da Dinside i dag sjekket tjenesten litt forskjellige steder i landet, ser vi at noen steder har fått det nye systemet på plass - mens andre steder ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer