Bane NOR

NÅ: Dette er nytt i hele landet

Bane NOR oppgraderer togskjermene landet rundt.

NYTT DESIGN: Bane NOR har oppdatert designet på informasjonsskjermene ved togstasjonene landet rundt. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
NYTT DESIGN: Bane NOR har oppdatert designet på informasjonsskjermene ved togstasjonene landet rundt. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag ser togpendlere landet rundt en helt ny informasjonsskjerm på togstasjonene og ved sporene.

Bane NOR gjennomfører en stor oppdatering og sier at endringene skal gjøre det enklere for de reisene å finne informasjon om sitt tog.

Selskapet beskriver sitt gamle system som «en design som har tillatt lite og statisk informasjon», men det nye åpner for å gi mer informasjon til de reisende. Som et ledd i dette har ikonene blitt større og mer tydelige samtidig som informasjonen blir gitt på både norsk og engelsk.

Med den nye designet på togtavla skal det blitt enklere å finne informasjon som sporendringer, endringer i avgangstid og innstillinger.

- For at dette skal bli best mulig har vi spurt de som reiser med toget om hvilke endringer de ønsker seg. Det har vært viktig for oss å ha med dem som kjenner «reiseopplevelsen» på kroppen på lag, slik at vi kunne utvikle et best mulig produkt.

- Basert på konkrete tilbakemeldinger og brukertester har vi kommet fram til det nye utseendet på skjermene våre. Jeg er derfor veldig stolt av at vi nå får dette på lufta og er sikker på at det vil gi de som reiser med toget en enda bedre reiseopplevelse, sier Victor Hansen, direktør for Kunde- og trafikkinformasjon i Bane NOR, i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer