Nå er det billig!

Fly til solen for 895 kroner og få en ukes solferie for under 1.000-lappen. Restplassprisene til charterdestinasjonene er nå billigere enn på lenge.

Få badeliv i Hurghada for under tusenlappen.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Få badeliv i Hurghada for under tusenlappen.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ikke sett så billige reiser på denne tiden av året før. Aller billigst er det fra Sverige; med avreise derfra kan du få en uke på Mallorca for 896 norske kroner. Men også fra Norge er det atskillig billigere nå enn på lange tider. Bare siden forrige uke har prisene falt betraktelig. Og på tross av krigen - de fleste reiser lar seg selge bare de blir billige nok.

Vi gjør oppmerksom på at alle priser i denne artikkelen og de tilhørende tabellene er innhentet 27. mars. Vær oppmerksom på at solkuppene er restplasser, og at priser og tilgjengelighet endres stadig . Vi tar derfor forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasser på charterreiser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få SMS-varsling til din mobiltelefon. Mer om dette kan du lese her.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.


Svenskekupp

Svenskene er desidert billigst på restplasstoppen denne uken. Med avreise fra den svenske hovedstaden får du fly tur-retur Oslo-Istanbul for 695 norske kroner. Dersom du ikke fristes nevneverdig av Tyrkia for tiden, høres det kanskje bedre ut med fly tur-retur Göteborg-Kypros for 782 norske kroner eller Stockholm-Roma for 869 kroner.

Billigste pakke med bosted inkludert på den svenske restplasslisten, er en uke på Mallorca for 869 norske kroner.

Billigst fra Norge

Det er mulig å finne svært gode priser også fra Norge. Billigst er det selvsagt dersom du står klar til å kaste deg av gårde på svært kort varsel; som neste dag. Da vi sjekket restplassprisene torsdag, kunne vi få en flyreise Oslo-Hurghada for 898 kroner, og en uke i Hurghada med bosted inkludert for 998 kroner, med avreise fredag.

Ønsker du deg noen flere dagers varsel før du reiser, er det likevel gode priser å finne. Fly til flere av Kanariøyene for 998 kroner, eller få en ukes opphold på Tenerife med bosted inkludert for 1.098 kroner.


Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer