Nå er det billig!

Fly til solen for 895 kroner og få en ukes solferie for under 1.000-lappen. Restplassprisene til charterdestinasjonene er nå billigere enn på lenge.

Få badeliv i Hurghada for under tusenlappen.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Få badeliv i Hurghada for under tusenlappen.
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ikke sett så billige reiser på denne tiden av året før. Aller billigst er det fra Sverige; med avreise derfra kan du få en uke på Mallorca for 896 norske kroner. Men også fra Norge er det atskillig billigere nå enn på lange tider. Bare siden forrige uke har prisene falt betraktelig. Og på tross av krigen - de fleste reiser lar seg selge bare de blir billige nok.

Vi gjør oppmerksom på at alle priser i denne artikkelen og de tilhørende tabellene er innhentet 27. mars. Vær oppmerksom på at solkuppene er restplasser, og at priser og tilgjengelighet endres stadig . Vi tar derfor forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte restplasser på charterreiser, gå til vårt restplassøk. Du kan også få SMS-varsling til din mobiltelefon. Mer om dette kan du lese her.

Skroll ned for å lese resten av artikkelen.

Svenskekupp

Svenskene er desidert billigst på restplasstoppen denne uken. Med avreise fra den svenske hovedstaden får du fly tur-retur Oslo-Istanbul for 695 norske kroner. Dersom du ikke fristes nevneverdig av Tyrkia for tiden, høres det kanskje bedre ut med fly tur-retur Göteborg-Kypros for 782 norske kroner eller Stockholm-Roma for 869 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer