Nå er det billig

Madeira 595, Roma 595, Menorca 695 og Nice 695. Billigere blir det ikke i sommer - reis nå!

Publisert
Sist oppdatert

For prisen av 11 halvlitere pils kan du fly til Madeira og drikke vino verde. Eller fly til Roma for et glass chianti.

- Star Tour har overkapasitet på reiser i august. Det er flere grunner til det: Skoleferien og været har de siste årene vært gunstig i august. Vi har forsøkt å selge ut august i lang tid, men folk vil reise mindre da, sa Jørn Kristiansen, daglig leder i charterselskapet Star Tour til DinSide for en uke siden.

Siden har prisene dalt.

Se prisene her

Florida

Ving og Saga selger nå ut pakketurer til Florida. En uke med hotell i regi av Ving koster 1.995 kroner - billigere blir det neppe.

- Den lave prisen til Florida har sammenheng med orkanen som raste i forrige uke og at det nå er lavsesong, sier Anne-Lise Sørli, administrerende direktør i Saga Solreiser til DinSide.

Les mer:Orkansesongen i gang i Karibia

Andre godbiter

Annet nytt verdt å merke seg for dem som har kofferten klar: Irske Ryanair feirer 90 millioner solgte billetter med å selge ut 900.000 flybilletter til 0.90 pence per billett. Da DinSide sjekket billetter til London og videre til Frankrike var det allerede lagt ut billetter til denne prisen. Bookingperioden har allerede startet, og du må bestille innen 23. august og reise i perioden 2. september til 10. februar, 2005.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer