Norgeskysten:

Nå er det full priskrig

Slik kan du spare titusener på å velge rett reisetidspunkt langs norskekysten.

POPULÆR: Tyske og engelske gjester elsker rundreiser langs norskekysten og utgjør de viktigste kundegruppen. Men også norske gjester vil være med «MS Trollfjord» og de andre skipene som seiler mellom Bergen og Kirkenes. Foto: Odd Roar Lange
POPULÆR: Tyske og engelske gjester elsker rundreiser langs norskekysten og utgjør de viktigste kundegruppen. Men også norske gjester vil være med «MS Trollfjord» og de andre skipene som seiler mellom Bergen og Kirkenes. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om å ta en tur med hurtigruta langs kysten av Norge? Da bør du være klar over at det er store prisforskjeller mellom de to rederiene Hurtigruten og Havila, som seiler strekningen Bergen-Kirkenes.

Det finnes også et stort antall varianter og kombinasjoner av seilaser og delstrekninger å velge mellom. Fra korte havn-til-havn-seilaser, via «mini-cruise» der du har en eller flere overnattinger og opp til fullskala rundtur Bergen-Kirkenes-Bergen.

Luksus

Dersom du virkelig vil slå til med en eksklusiv valentinergave mandag 14. februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer.

Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Prisforskjeller

Det er imidlertid virkelig store penger å spare på å reise på riktig dato, noe DinSide har funnet ut ved å ha sjekket prisene på rundtturer med begge selskapene.

Alle priser i undersøkelsen er oppgitt fra rederiene og gjelder for én person, Prisen for dobbeltlugar må altså ganges med to, dersom du skal ta med kjæresten eller en venn på kystseilas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer