Hellas:

Nå er det fullt

Glem sommerferien til disse øyene nå.

POPULÆRT: Den greske øya Kreta er nordmenns favoritt. Men en rekke andre øyer er utsolgt de neste ukene. Foto: Halvard Alvik / NTB
POPULÆRT: Den greske øya Kreta er nordmenns favoritt. Men en rekke andre øyer er utsolgt de neste ukene. Foto: Halvard Alvik / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ferie til gode og planlegger å lete etter en billig ferie til en av de populære greske øyene?

Da har vi en god og en dårlig nyhet til deg.

Hetebølgen er over

Den gode først. Den intense hetebølgen som førte til store problemer og stengte turistattraksjoner er over for denne gang. Og nå er det mer behagelige sommertemperaturer på litt over 30 grader som gjelder.

Men så til den dårlige. Dersom du hadde planlagt å reise til en av de mest populære øyene i Hellas i august, og ikke har ordnet deg bolig ennå, da kan det bli trøbbel.

Her er det utsolgt

For de lokale turistorganisasjonene melder at det er 100 prosent utsolgt på øyene Lipsi, Samos, Lesvos, Ios, Skopelos, Astapalea, Andros, Kalymnos, Sifnos, Kárpathos, Paros og Naxos de neste ukene.

De fleste av de samme øyene melder også om knallgode bookingtall også i september og oktober, forteller nettstedet GTP (Greek Travel Pages).

En rekke av de europeiske landene har sin sommerferie nettopp i august. I tillegg til tilreisende utlendinger har også grekerne ferie nå – og fra de store byene setter de gjerne kurs mot det populære ferieøyene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.