Flyreiser til Spania:

Nå er det priskrig

Selskapet Flyr åpner for superbillige billetter til norsk drømmedestinasjon. Nå er fly-priskrigen virkelig i gang.

Tøffe tider: Priskrigen i lufta gjør det mulig å få turer til Spania for under tusenlappen. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Tøffe tider: Priskrigen i lufta gjør det mulig å få turer til Spania for under tusenlappen. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flybransjen spådde dyrere flypriser, men nå er det det stikk motsatte som skjer. Konkurransen om kundene får flyselskapene til å dumpe prisene, samtidig som andre snakker om sjokkpriser for flyreiser neste sommer.

Prisene til bunns

Flyr åpner denne uken for bestilling av reiser til norgesfavoritten Las Palmas, på Gran Canaria.

Dette er flyreiser til et reisemål som tradisjonelt byr på kostbare billetter. Norwegian tar mellom 3000 og 4000 kroner for én billett fra Oslo lufthavn til Las Palmas. Mens Flyr tilbyr samme distanse for under 800 kroner. Det var nettsiden Flysmart24 som onsdag først fortalte om den tøffe priskrigen på strekningen.

Flyr starter opp med reiser til Las Palmas 14. desember. Det vil i første omgang være to ukentlige avganger, som økes til tre fra januar 2022.

Charterfly

– Vi vet at mange har ventet på Las Palmas, og det er med glede at vi nå åpner for at flere reiselystne nordmenn kan dra til Gran Canaria fra desember, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.

Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflygninger fra Trondheim til Tromsø, samt fra Trondheim og Bergen til Alicante.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer