Nå er flybillettene på salg

Du kommer langt av gårde til rimelig pris.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Januar er den store salgsmåneden, og det gjelder også hos flyselskapene. Så og si alle har nå salgskampanjer på flybilletter ut i den store, vide verden.

Her har vi samlet de beste annonserte prisene på flyreiser til destinasjoner utenfor Europa. Merk at flyselskapene selger et begrenset antall billetter til kampanjepriser, så dermed får du ikke nødvendigvis billetter til lokkeprisen akkurat på de datoene du skal reise. Du bør også være kjapp med bestillingen. Kampanjene gjelder ikke bare i Norge, så passasjerer fra hele Europa kniver om billigbilletter til langreiserutene.

Når er det billigst å fly? Denne nettsiden gir deg oversikt

British Airways

BA flyr deg til alle verdenshjørner fra London. Nå har flyselskapet en rekke salgstilbud. Her er noen eksempler: Los Angeles fra 4.317 kr, New York fra 3.599 kr, Delhi fra 4.201 kr, Barbados fra 5.565 kr (6.680 kr for fly + en ukes trestjerners hotellopphold), eller Dubai fra 3.394 kr (4.335 kr for fly + tre netter på firestjerners hotell) . Prisene gjelder reiser i perioden 11. januar til 30. september, med unntak av perioden 3. juli til 15. august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer