Tilbud på overnatting i Norge

Nå får du luksushotell på «billigsalg»

Hotellbransjens forsøk på å tiltrekke seg kunder i sommer resulterer i gode tilbud, også hos de mer eksklusive hotellene.

LUKSUS-SALG: Både hotellkjedene og de dyrere designhotellene har gode tilbud i sommer, for å tiltrekke seg norske gjester. Her fra The Thief i Oslo. Foto: Berit Roald/NTB Scanpix
LUKSUS-SALG: Både hotellkjedene og de dyrere designhotellene har gode tilbud i sommer, for å tiltrekke seg norske gjester. Her fra The Thief i Oslo. Foto: Berit Roald/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

59 prosent av den norske befolkningen sier at de skal på norgesferie i sommer, ifølge en fersk undersøkelse fra Innovasjon Norge. De har tidligere i år oppfordret nordmenn om å bruke det de normalt ville brukt på en sydentur på en feriereise i Norge – for å støtte reiselivsbedrifter som sliter på grunn av coronasituasjonen.

I det som kan være et forsøk på å tiltrekke seg nettopp de norske kundene i sommer, tilbyr flere av hotellene og hotellkjedene svært mange gode tilbud i forkant av årets sommerferie - deriblant flere av landets spa-hoteller.

Her har vi samlet noen av disse tilbudene.

Hotellenes sommertilbud

I tillegg til at enkelte hotellkjeder har rabatter på samtlige av sine hoteller, tilbyr andre hoteller egne sommertilbud som kun gjelder på deres hotell.

Rømskog Spa&Resort er ett eksempel på dette. Der tilbyr de nå en natt med helpensjon for 1.590 per person i dobbeltrom, mot 1.950 kroner som er vanlig pris - altså 720 kroner mindre for oppholdet totalt for to personer.

- Vi har sommertillbud fram til den 16. august, og gjestene booker når det passer dem, forteller daglig leder Niclas Norman.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer