Nå gjør du feriekupp!

Både påsketuristen og siste-liten-turisten finner godbiter på tilbud denne uken.

Publisert
Sist oppdatert

Nå mellom vinterferie og påske er det rene gullalderen for restplassjegere. Du kommer deg greit sydover for under tusen kroner. Innenfor denne prisgrensen får du til og med enkelte muligheter til å ha hotell inkludert i prisen. For å følge med på de ferskeste tilbudene - gå til restplassoversikten.

Under tusen

Med unntak av en reise fra Stavanger og en fra Bergen, går alle reisene til under tusen kroner denne uken fra Oslo. De fleste er turer med kun fly, men det er også enkelte der hotell er inkludert i prisen. På programmet står spanske ferieøyer og Madeira.

Ti under tusen fra Oslo

Billigst fra andre byer i Norge er Bergen og Stavanger, som begge kan vise til enkeltreiser under tusen kroner. Men regelen denne uken synes å være at du som vil reise fra andre flyplasser enn Gardermoen, må belage deg på å punge ut med beløp opp i et par tusenlapper og mer.

Reisetilbud fra hele Norge

Påskeferie i siste liten?

Om et par uker er det tid for neste ferie - påskeferien. Og om du ikke har bestemt deg nå, så er det fortsatt muligheter for en tur sydover. Prisene starter på i underkant av 4.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer