Nå kan du betale med bonuspoeng

30. oktober kan du bruke bonuspoengene fra SAS i CloudShop.

NYTT SYSTEM: Fra 30. oktober kan du betale flymaten din med EuroBonuspoeng i stedet for penger.  Foto: Silje Ulveseth
NYTT SYSTEM: Fra 30. oktober kan du betale flymaten din med EuroBonuspoeng i stedet for penger. Foto: Silje Ulveseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere har du bare kunnet bruke SAS-bonuspoengene dine på flyreise, hotell og leiebil, men nå kan du også bruke dem i SAS' CloudShop.

– Vi starter 30. oktober og alle varer i Cloudshop får en «poengdel» ved siden av prisen. Det man bør legge merke til er at når vi flyr har vi ikke Online-forbindelse med EuroBonus-databasen. Dermed kommer crewet om bord til å spørre etter et kredittkort i tillegg til EuroBonus-kortet. Når flyet lander får betalingsterminalen onlineforbindelse. Finnes det poeng på kontoen så trekkes det poeng, finnes det ikke poeng trekkes beløp fra kredittkortet, forklarer Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS, til DinSide.

Lyst på bonuspoeng på kortet ditt? Les dette først

Kan ikke dele opp summen

Men du kan ikke dele opp en sum ved å betale litt med poeng og litt med penger. Bonuspoengene er gyldige i 4-5 år, uavhengig av når under opptjeningsperioden de er opptjent.

– Du kan logge inn på din profil og se neste gang dine poeng ligger til forfall. På denne måten unngår du kanskje at poengene utløper, råder SAS' svarrobot, «Eva».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer