Nå kan du få bredbånd her også

Tirsdag 8. februar lanserte Norwegian bredbånd på flyene sine.

Nå kan du lese DinSide i himmelen. Foto: Per Ervland
Nå kan du lese DinSide i himmelen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Nå har vi lansert. Statsråd Rigmor Aasrud åpnet det trådløse nettet litt over klokken 10 i dag. Vi er veldig stolte og glade for at hun ville dele denne Norwegianbegigvenheten med oss, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, til DinSide.

Sist uke skrev DinSide at Norwegian har fått trådløst internett på to av flyene sine. DinSides motorjournalist, Knut Moberg, havnet tilfeldigvis på et av flyene som hadde fått denne installasjonen, og fikk selv teste ut internettet i luften sist uke.

– Jeg synes det var en morsom og spennende opplevelse. Internett fungerte fint og raskt, og selve surfingen gikk knirkefritt for seg, fortalte Moberg om surfingen.

Klikk her for å se bilder og video av den offisielle åpningen på IT-avisen, som blant annet skryter av bedre mobildekning i lufta enn de får på Flytoget på vei fra Oslo til Oslo.

Slik vet du om flyet har internett

Sandaker-Nielsen testet ut internettet på flyet for aller første gang i dag.

Nå kan du få bredbånd her også


– Det er akkurat som å sitte på kontoret, forteller han begeistret.

Foreløpig får du ikke kunne vite på forhånd om flyet har internett. Men ifølge kommunikasjonsrådgiveren er det mulig å se det på flyet.

– Kjennetegnet er en oval kuppel på flyet. Det vil også markeres om bord i flyet, påpeker han.

Til sommeren skal 11 fly ha internettilgang. Innen 2011 vil 21 fly hatt fått installert det, og innen 2012 vil det finnes på 40 av selskapets fly.

Les også: Sendte epost fra himmelen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer