Billige flybilletter og hotell

Nå kan du gjøre røverkjøp på ferie

Det er nå du legger grunnlaget for de beste bestillingene.

SLIK KAN DU GJØRE KUPP: Følg med på flyselskapenes kampanjer, sjekk priser og trender hos søkesidene og opprett gjerne prisvarsel som gir deg tips om når prisene synker dit du ønsker deg på ferie. Foto: Kristin Sørdal
SLIK KAN DU GJØRE KUPP: Følg med på flyselskapenes kampanjer, sjekk priser og trender hos søkesidene og opprett gjerne prisvarsel som gir deg tips om når prisene synker dit du ønsker deg på ferie. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Du er ikke alene om du bruker starten på det nye året til å begynne planleggingen av årets ferie. Og i år kan du nyte godt av mange ekstra fridager i form av helligdager - som kan gi deg flere gode muligheter for langfri uten at du må ta ut veldig mange feriedager.

Her kan du se våre beste tips til hvordan du kan få mest mulig ut av ferie- og fridagene i 2019.

Vet du allerede nå at du skal på tur, er det nå du kan legge grunnlaget for at feriedrømmen blir oppnåelig uten å måtte støvsuge feriekontoen helt.

Her er våre beste tips til hvordan du kan gjøre ferien billigst mulig:

#1: Pass på salgene!

Det kan være mye å spare på å pakke reisen selv - dersom du ikke er så heldig at du kan slå til på en sisteliten-pakkereise utenfor høysesongen.

Og da er det én ting som gjelder, om du vil få fatt i de billigste billettene: Pass på når flyselskapene har salg eller kampanje på billige billetter.

Akkurat nå er vi inne i flyselskapenes tradisjonelle nyttårssalg - og det er mange slike salgsperioder i løpet av året. I tillegg til ekstraordinære salg til ulike destinasjoner som de kanskje ikke selger så bra til - hvor kapasiteten er høyere enn etterspørselen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer