Nå kan du gjøre taxfree-kupp i butikk

Populært taxfree-snop selges til lokale dagligvarebutikker.

TAXFREE: Snop, som vanligvis selges i denne butikken på Oslo Lufthavn, er nå til salg i flere dagligvarebutikker. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TAXFREE: Snop, som vanligvis selges i denne butikken på Oslo Lufthavn, er nå til salg i flere dagligvarebutikker. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

For mange reisende er det obligatorisk å stanse innom taxfree-butikken på Oslo Lufthavn når de skal ut og fly, eller lander på flyplassen etter endt utenlandsopphold. Men den spesielle situasjonen vi befinner oss i, fører til at flere nordmenn har belaget seg på at sommerferien 2020 tas i Norge.

Dog er det kanskje ikke så stor grunn til å deppe. Du kan få mange fine opplevelser på norgesferie i sommer, og du kan også komme over noen fine taxfree-kupp i den lokale matvarebutikken din, skriver Flysmart24.no.

Det viser seg nemlig at Travel Retail Norway, den ledende taxfree-aktøren i Norge, har sendt ut paller med taxfree-snop til flere butikker.

Solgt til butikk

– Det stemmer, bekrefter Haakon Dagestad, kommunikasjonssjef i TRN, overfor Dinside.

Årsaken til at TRN har videresolgt varene, er at de tidligere i år hadde kjøpt inn en del for å dekke påske- og vårtrafikken, men den uteble på grunn av corona.

– Det er produkter som nærmer seg utløpsdato, som vi har videresolgt til grossist som sender ut til utsalg og dagligvarebutikker i hele landet, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer