Nå kan du ikke ha sex her lenger

Flyselskapet "Mile High Flights" får ikke fly elskovssyke par lenger.

Luftfartstilsynet har utsendt forbud mot det britiske selskapet Mile High Flights, som tilbød elskovssyke en liten tur på himmelen.  Foto: Colourbox
Luftfartstilsynet har utsendt forbud mot det britiske selskapet Mile High Flights, som tilbød elskovssyke en liten tur på himmelen. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje hørt om "The Mile High Club", eller "10.000-meterklubben", som den heter på norsk?

For å bli medlem kreves det at du har hatt sex i minimum 5.280 fots høyde ombord på et fly, og det har blitt en verdenskjent greie med å kunne si at "vi er medlem av 10.000-meterklubben".

Faktisk så introduserte det britiske selskapet Mile High Flights spesialflyvninger for par som ønsket å skrive seg inn i denne klubben.

For 640 britiske pund kunne de reisende få en times hyrdestund i luften ombord i et Cessna Grand Caravan-fly, som hadde stor dobbeltseng ombord. Flyvningene har blitt gjennomført fra Gloucestershire Airport.

Visste du dette? Én av ti har hatt sex i lufta

Forbud mot å fly

Føler du deg fristet til å prøve? Da må vi dessverre skuffe deg.

Fra 1. januar i år har nemlig det britiske luftfartstilsynet CAA utsendt et forbud mot disse flyvningene, ifølge check-in.dk.

Luftfartstilsynets begrunnelse er at sikkerheten ikke er god nok og at pilotene skal ha blitt distrahert. Arrangøren bak selskapet, Mike Crisp, mener derimot at CAA gjør dette kun for å være snerpete.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer