Nå kan du reise til Oslo lufthavn for halve prisen

Vy og Flytoget inngår midlertidig samarbeid

HALV PRIS: Flytoget annonserer samarbeid med VY og innfører halv pris på reiser til og fra Oslo lufthavn. Foto: Ole Berg-Rusten/NTB scanpix
HALV PRIS: Flytoget annonserer samarbeid med VY og innfører halv pris på reiser til og fra Oslo lufthavn. Foto: Ole Berg-Rusten/NTB scanpix Vis mer
Publisert

På sine nettsider avslører Flytoget at de har inngått et midlertidig samarbeid med VY. Avtalen innebærer at reisende til og fra Oslo lufthavn kan bruke billetten sin både hos Vy og Flytoget.

Ekspresstoget forklarer samarbeidet med at de, i en periode med færre avganger til og fra flyplassen, ønsker at de reisende skal benytte de togene som går.

Reisende behøver ikke å gjøre noe annerledes enn de pleier. Kjøp billett enten hos Vy eller Flytoget og ta den avgangen som passer. Reiser du med et Vy-tog med en Flytoget-billett , oppfordres du til å fremvise billett uoppfordrer til konduktøren om bord.

Reiser du med en Vy-billett med Flytoget, blir du sluppet forbi sperringene på Oslo lufthavn av Flytogets personell.

Halverer prisen

I tillegg til at Vy og Flytoget samarbeider, i det som i første omgang er for en kort periode, om billettkjøp, har Flytoget også valgt å halvere billetten på reiser.

Halveringen av billettprisen gjelder alle ordinære billettyper, som voksen, student, honnør og militær, fra alle stasjoner, opplyser togselskapet, men legger til at endringen ikke gjelder for innehavere av OSL-pass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer