Nå kan du spise billigere på restaurant

Nå kan du spise toretters til fastpris hos et 40-talls oslorestauranter. Men kun i en begrenset periode.

HER KAN DU SPISE TIL FASTPRIS: Café Christiania er et av stedene du kan spise to-retters til en  fastprispå 250 kroner. Foto: ALL OVER PRESS
HER KAN DU SPISE TIL FASTPRIS: Café Christiania er et av stedene du kan spise to-retters til en fastprispå 250 kroner. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under «Restaurantfestivalen» kan du spise to-retters middager for 250 kroner hos et 40-talls restauranter i Oslo. Tilbudet er formet etter modell fra «Krogveckan» i Sverige - og vi kjenner liknende konsepter fra andre land, for eksempel fra Copenhagen Cooking-festivalen i København.

Ideen er altså at du skal kunne gå ut og spise på restauranter som du kanskje ellers ikke ville dratt på, eller ikke ville tatt deg råd til å besøke.

LES OGSÅ: Store forskjeller på hvor mye vin du egentlig får, når du bestiller «ett glass vin»

Sjekk ut de mest populære

Restaurantfestivalen er i regi av restaurantbooking-siden Bookatable. Det er også de som står bak den svenske Krogveckan. Det er første gang dette arrangeres i Oslo, og perioden går fra 13. februar til 1. mars.

- Dette er første gangen vi gjør det, med mål om å gjøre det flere ganger, akkurat som Krogveckan i Sverige. En gang per år, eventuelt på høsten. Vi venter med å bestemme hva som skjer fremover til vi har evaluert dette, sier Nathalia Svanström, markedssjef for Bookatable i Norden, til Dinside.

Københavns matfestival med liknende restauranttilbud, blir i år arrangert fra 21. til 30. august. Krogveckan i Sverige var i år fra 30. januar til 15. februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer