Nå kommer bølgene

Fryktløse vannmenn imponerer.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise vil hver uke fremover i høst og vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelten vekke gode reisevibber. Under bildet finner du en kort forklaring på hvor og når bildet ble tatt, og hvorfor vi velger å vise akkurat dette bildet denne uken.

Har du et knakende godt bilde du vil vise frem? Send det til oss på reise@dinside.no, med en kort tekst som forklarer hva vi ser, og når og hvor det er tatt. Skriv også hvorfor du anbefaler dette reisemålet. Er bildet godt nok, vil vi presentere det som ukens bilde.

Ukens bilde:

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis merSe flere bilder av surferne under. Trykk på bildeserien for å få den opp i stort format.Nå kommer bølgene

Dette bildet er tatt på det lille øyparadiset Fernando de Noronha, en liten utpost som ligger en times flytur ut i Atlanterhavet fra det østligste punktet i Brasil.

Stedet er relativt ukjent som feriedestinasjon blant andre enn brasilianere. Og godt er det - her finner du den absolutte ro og stillhet i fantastiske omgivelser.

Øya er også kjent i Brasil for sine store og kraftige bølger. Hvert år på denne tiden begynner de nordatlantiske dønningene å rulle innover de øde strendene på Fernando. Da stiller bare de modigste opp med surfebrett - resten ser på med klump i halsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer