Nå kommer corona-setene

Ny type flyseter skal skape corona-distanse.

HOLD AVSTAND: Midtdeleren ble opprinnelig utviklet for bedre komfort på økonomiklasse, men nå har utvikleren sett muligheter for at denne kan skape avstand i lys av coronaviruset. Setene vil tilbys til flyselskapet i løpet av seinsommeren, sier produsenten til Dinside. Foto: Universal Movement
HOLD AVSTAND: Midtdeleren ble opprinnelig utviklet for bedre komfort på økonomiklasse, men nå har utvikleren sett muligheter for at denne kan skape avstand i lys av coronaviruset. Setene vil tilbys til flyselskapet i løpet av seinsommeren, sier produsenten til Dinside. Foto: Universal Movement Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens diskusjonene går om hvorvidt norske myndigheter skal endre smittevernrådet om at flyselskapene må ha et ledig midtsete mellom flypassasjerene, innenlands flybilletter er enormt dyre og flybransjen er i en dyp økonomisk krise, fortsetter bransjen å tenke løsninger med tanke på hvordan man kan distansere passasjerene om bord.

Et av de ferskeste tilskuddene til løsninger for hvordan man kan sørge for at folk har god avstand om bord, er disse flysetene-skillene som du kan se bilde av her.

Utviklerne og hjernene bak konseptet har nå teamet opp med en flyutstyrsprodusent og er klare for tilby setene til flyselskapene i løpet av sommeren.

Lansert som et komfort-konsept

Ideen er egentlig ikke ny, og ble opprinnelig utviklet for andre formål enn distansering på grunn av coronaviruset. Det ble vist i 2019, før coronaviruset satte inn.

Konseptet ble utviklet på bakgrunn av noe transportselskap så som ettertraktet og ønsket av flypassasjerer: En litt mer privat sfære under flyreisen - og muligheten til å hvile litt bedre sidelengs.

Det er to typer seter: Et for premium økonomiklasse og et for økonomiklasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer