Nå kommer sommeren

Denne langhelgen meldes det om knallvær og opp mot 23 grader!

Publisert
Sist oppdatert

Vi har så vidt kommet til mai, men allerede kommer sommertemperaturene sigende over landet. La oss bare håpe det gir oss en peiler på hvordan resten av sommeren blir!

Knall i hovedstaden

Oslo har allerede flott solvær, og bedre skal det bli. Frem til søndag stiger temperaturene jevnt og trutt, før de topper seg på søndag, med 23 grader. Var det noen som nevnte stranda?

Finn frem bikinien, men husk sokrem! Foto: Patryk AKA Costa
Finn frem bikinien, men husk sokrem! Foto: Patryk AKA Costa Vis mer

Etter søndag faller temperaturene litt, men det blir fortsatt bra vær. Vi får krysse fingrene for at det holder til 17. mai!


Slik beskytter du barna i solen

Fint for hyttefolket

Også i Østfold og Vestfold blir det bra vær. Fredrikstad kan vente seg opp mot 20 grader og sol, selv om det vil være skyet på søndag. Ellers vil sola sørge for at løvet spretter for fullt i løpet av de nærmeste dagene.

Nakne fakta om soling

Sørlandsidyll

Sørlandet får også fint vær, selv om ikke gradestokken kryper like langt opp som i Oslo. Men sol og 16-17 grader er ikke å forakte. Samme værmelding gjelder også for Stavangerområdet, men her kommer ikke temperaturene opp i mer enn 13 grader.

Pakk vekk paraplyen

Det er nesten så vi får lyst til å klemme meteorologene, for jammen blir det ikke bra vær i Bergen også! Sol fra i dag og helt til torsdag neste uke (lenger går ikke langtidsvarselet), og temperaturer på 16 grader. Unntaket er lørdag, da det blir skyet vær.

Regn i nord

Midt-Norge og Nord-Norge må belage seg på mindre positive værvarsler. Ille blir det ikke, men trønderne kan vente seg skiftende vær, en skur nå og da, og temperaturer opp mot 18 grader (men den toppen kommer lørdag, når det skal regne).

Lenger nord er det få lyspunkt. Regn og 3-7 grader er utsiktene her.

Her blir det mest sol i sommer

Værmeldingene er hentet fra yr.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer