Nå kommer sommeren

Denne langhelgen meldes det om knallvær og opp mot 23 grader!

Publisert
Sist oppdatert

Vi har så vidt kommet til mai, men allerede kommer sommertemperaturene sigende over landet. La oss bare håpe det gir oss en peiler på hvordan resten av sommeren blir!

Knall i hovedstaden

Oslo har allerede flott solvær, og bedre skal det bli. Frem til søndag stiger temperaturene jevnt og trutt, før de topper seg på søndag, med 23 grader. Var det noen som nevnte stranda?

Etter søndag faller temperaturene litt, men det blir fortsatt bra vær. Vi får krysse fingrene for at det holder til 17. mai!Slik beskytter du barna i solen

Fint for hyttefolket

Også i Østfold og Vestfold blir det bra vær. Fredrikstad kan vente seg opp mot 20 grader og sol, selv om det vil være skyet på søndag. Ellers vil sola sørge for at løvet spretter for fullt i løpet av de nærmeste dagene.

Nakne fakta om soling

Sørlandsidyll

Sørlandet får også fint vær, selv om ikke gradestokken kryper like langt opp som i Oslo. Men sol og 16-17 grader er ikke å forakte. Samme værmelding gjelder også for Stavangerområdet, men her kommer ikke temperaturene opp i mer enn 13 grader.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer