Nå kommer vodkahotellet

Nesten rart ingen har tenkt på det før...

Foto: KreativaHus Arkitekter
Foto: KreativaHus Arkitekter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om et par år vil du kunne sjekke inn i en vodkaflaske. Det planlegges nemlig å bygge et 60 meter høyt hotell formet som en vodkaflaske identisk med Absoluts flaskeform.

Det er imidlertid ikke Absolut Vodka selv om står bak planene. Det er de to entreprenørene Max og Mats Svensson vil bygge hotellet i den skånske byen Åhus, der vodkaen til Absolut produseres.

Hotellet skal romme 60 værelser, og selvsagt en vodkabar og restaurant.

- Åhus er "the home of Absolut". Fabrikken ligger i nærheten og hotellet blir en del av konseptet. Dette varemerket er noe vi skal være stolte over i Sverige, sa Max Svensson til svenske Aftonbladet.

Morsomt, men sjekk også ut bildene av New Yorks feteste penthouseDet er det lokale arkitektkontoret KreativaHus Arkitekter som har tegnet hotellet. Alt er ikke helt ferdig planlagt, men antagelig blir hotellet svart utvendig, mens rommene vil ha forskjellig "smakstema".

Dette er Europas lekreste storbyhoteller

Det er usikkert når hotellet vil stå ferdig, men det er snakk om at det vil være klart til å ta imot gjester om to år. Det 12 etasjer høye vodkahotellet vil bli lagt merke til og dominere Åhus, men både innbyggerne og kommunen er positive til byggingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer