Nå sikrer du deg billig sommerferie

Vi har funnet frem til de beste flyprisene til sommerdestinasjonene.

Det er på tide å begynne å tenke sommerferie. Foto: Colourbox
Det er på tide å begynne å tenke sommerferie. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Finanskrisen tvinger flyselskapet Norwegian til å dumpe prisene på sommerens flybilletter, skriver E24.no.

DinSide har sjekket tilbudet til Norwegian, SAS og Ryanair, og plukket ut det vi mener er noen av de beste godbitene.

Billigst i august

Bare så det er sagt, det er slett ikke billig å fly til typiske feriedestinasjoner i juli. Prisdumpingen Norwegian skryter av er lite reell når vi ser på lavpriskalenderen deres. Det er et fåtall av avgangene som faktisk har den lave prisen de lokker med (typisk 498 kroner), og det skal godt gjøres å finne en rimelig returbillett. Det er mulig å finne greit prisede billetter, men da må du ta ferien i august.

Å ta ferien i august er også tipset dersom du skal fly med SAS. Det er dyrt å fly til typiske sommerferiedestinasjoner i Europa i juli, men i august finner vi flere hyggelige priser.

Flyr du Ryanair, kan du finne billetter til OK pris også i juli. Vil du for eksempel feriere langs Côte d'Azur i Frankrike i sommer, men ikke finner billige julibiletter til Nice, er Ryanairs billetter til Marseille et alternativ. Den vakre italienske øya Sardinia kan du også finne forholdsvis rimelige billetter til midt i juli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer